Mitől creative?

//creativecoaching.hu/2016/wp-content/uploads/2016/10/logo_szines-1.png

Mitől kreatív? Mitől egyedi?

Nézd meg, mi áll sikereink hátterében!

A módszer eredményességének kulcsa az üzleti, tréneri és művészetterápiás tapasztalatok ötvözése.

  1. Valós üzleti tapasztalat, sokéves nagyvállalati munka
  2. Üzleti tréneri gyakorlat, számos vezetőképzés, tréning, business coaching
  3. Művészeti terapeuta végzettség


NEM CSAK élmény: a változás katalizátora és tudatos kísérője. 

Nem terápia. Creative Coaching.

Az alkotás ereje

Két idegen, mégis a magyarban már mindennapinak tűnő szó. Elsőre jól hangzó marketinges szóösszetétel. A jelentés mögé nézve azonban egy egyedülálló módszer: alámerülés a tudatalattiban. Olyan egyedülálló technika, amely nem csak a racionális bal, hanem az ösztönös jobb agyféltekét is megdolgoztatja: így mutatkozik meg igazán, hogy mi történik bennünk mélyen, mi foglalkoztat bennünket valójában.

Magyarországon egyedülállóként ötvözzük a coaching és a művészet gyakorlatát!

 Az alkotáson keresztül tudsz tapasztalni és fejlődni.

Nem tudsz rajzolni, vagy festeni? Ne aggódj, csak bízz: bízz bennem, bízz a módszerben és elsősorban bízz magadban.

Amikor alkotunk, akkor ösztönből, gondolkodás és kontroll nélkül cselekszünk. Hidd el: nem dől össze a világ attól, hogy elengeded a kontrollt, viszont ráébredsz, hogy ha hagyod a kreativitást szabadon áramolni, egy sor új lehetőséget is meglátsz, amelyek válaszul szolgálnak majd problémáidra, elakadásaidra.

A kulcsszó:az alkotás. Hagyd, hogy az ecset helyetted dolgozzon, engedd, hogy az agyag magától formálódjon a kezed alatt, s meglátod az alkotások megmutatnak Téged. Segítenek Neked.


Szervezeti és személyes hatékonyságnövelés – az alkotás erejével

A módszer hatékonyságának titka abban rejlik, hogy a valós üzleti tapasztalat találkozik a művészetterápia mély lékeltani módszerével.

Hiába tanultam művészetterápiát, pszichológiát, coachingot és kineziológiát, nem lennék hiteles az üzleti élet szereplőinek fejlesztésében,  ha nem állna mögöttem sokéves, nagyvállalati vezetői tapasztalat.

13 év multinacionális vezetői tapasztalattal tudom, milyen érvényesülni, és helytállni magamért, a csapatomért, eredményt elérni ebben a kihívásokkal teli közegben.

10 éves tréneri múltammal több mint 5000 embert képeztem már, vezetőket és munkatársakat, férfiakat és nőket egyaránt. Tréningjeim alapja az önismeret, az önbecsülés és a felelősségvállalás.


A Creativecoaching módszerének egyedisége abban áll, hogy ötvözi a coachingot, a kineziológiát és a művészetterápiát.