Magamról

"A problémák lehetőségek munkaruhában" John Kaiser

Nem az a fontos, hogy jutottál ide, hanem hogy hol vagy most. Biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül kerültél ide! De megnyugtatlak, jó helyen vagy.

Jó helyen vagy akkor, ha

 • sikeres vagy a munkádban, vagy épp a magánéleted a teljesebb, mégis létezik olyan területe az életednek, amely miatt a stressz, vagy akár már a pánik fojtogat,
 • nehezen találod a helyed, keresed az utad, és birkózol a kihívásokkal,
 • minőségibb életet szeretnél élni,
 • egyensúlyra vágysz,
 • keresed önmagad,
 • igyekszel megfelelni az elvárásoknak, de eleged van belőle,
 • lavírozol a szerepeid között,
 • elakadtál valahol,
 • vagy egyszerűen csak nehéz megtenni az első lépést egyedül,

…és TÁMOGATÁSRA VAN SZÜKSÉGED!

Sugta Klára vagyok

Anya vagyok, gyermek, társ, barát, kineziológus, tréner, coach, kolléga, tanító, tanuló, alkotó, háztartást vezető. Megannyi szerep, akárcsak a Te életedben, mind a választásaim, döntéseim eredménye.

Születésemnél fogva ikrek jegyű vagyok szűz aszcendenssel, a kínai 5 elem tana szerint a Tűz-Ló , az In Site DISC szerint piros és sárga - akinek fontos a hasznosság, az önfejlesztés, az emberi kapcsolatok, a változatosság, a mozgásszabadság, aki vezetőként a pozitív motivációt részesíti előnyben, és szívesen alkalmaz új, a megszokottól eltérő értelmezési módokat. Életem során bátran és többször váltottam.

Lettem, aki vagyok. Megélve a racionalitás és spiritualitás teljességét, két lábbal a Földön. Mindig csodálattal állapítom meg, hogy a legegyszerűbb dolgok a legtökéletesebbek. Minden EGY. A projectmenedzsment és a kineziológiára ugyanazon kérdések mentén dolgozik. Hol vagyunk? Miért itt vagyunk? Hova tartunk? Hogyan érjük el? Mikorra?

A választ sokféle forrásból kaphatjuk meg. Így kerek a világ!

Mi motivál és erősít?

 • 13 év multinacionális vezetői tapasztalattal tudom, milyen nőként, vezetőként érvényesülni, és helytállni magamért, eredményt elérni ebben a kihívásokkal teli közegben.
 • Anya vagyok, aki gyermekét éveken át egyedül nevelte. Megtapasztaltam milyen az, amikor úgy kell együttműködnöm, hogy a megváltozott kapcsolati rendszerben mindenki szükséglete teljesüljön, vagy legalábbis törekedjünk rá.
 • 15 éves tréneri múltammal több, mint 6000 embert képeztem már, vezetőket és munkatársakat, férfiakat és nőket egyaránt. Tréningjeim alapja az önismeret, az önbecsülés és a felelősségvállalás saját életünk minőségéért.
 • Az évek során, miközben megoldásokat kerestem a saját élethelyzeteimre, számtalan önismereti és spirituális képzésen vettem részt, valamint művészetterapeuta diplomát szereztem.  Ezeket  a tudásokat ötvöztem üzleti coach-tréneri eszköztárammal.
 • 10 éve vagyok kineziológus és segítek helyreállítani a testi, lelki, szellemi egészséget.

33 napon át gyalogolva végigjártam az El Camino Santiago 800 km-ét, ahonnan magammal hoztam az ÚT örök érvényű tanításait…

Milyen módszerekkel dolgozom?

A tréning, coaching, művészetterápia és a kineziológia módszereivel dolgozom.  Mindegyik módszer azt a célt szolgálja, hogy a személyiség kibontakozzon, kitágítsuk a mozgásteret, javítsuk a teljesítményt, az életminőséget, az egyén és a szervezet hatékonyságát. Az, hogy a folyamatban melyik módszer lesz a dominánsabb, függ a témától, és a  megbízótól.

A CREATIVECOACHING.HU programjai lehetőséget nyújtanak egyéni konzultációra, valamint céges és nyitott képzéseken, önismereti csoportokban  való részvételre is, ahol építő társaságra találsz, feltöltődsz, és barátságokat is köthetsz.

Ne vidd magaddal a kérdéseidet, írd meg nekem, mi az, ami most megfogalmazódott benned, amire választ szeretnél!

//creativecoaching.hu/2016/wp-content/uploads/2016/09/magamrol2.jpg

Kérdezz tőlem!

Vagy hívj most
telefonon:
+36 30 527 11 55

security code
Küldés