AJÁNDÉK

Ajándékozz minőségi időt!

Öröm adni, öröm kapni!

Sokunknak szeretetnyelve a minőségi idő. Ez az az idő, amit a kedvünk szerint tölthetünk azzal, amit szeretünk, vagy azzal, akit szeretünk. Az így eltöltött idő életünk boldog, hasznos és értékes élménye lesz.
Az én ajándékom is csupa-csupa éltető dolog, amelyekkel a megajándékozott élete teljesebb, harmonikusabb lehet.

Ezt az ajándékot add azoknak, akiket szeretsz!

Ajándékozz harmóniát, egyensúlyt, önbecsülést, bátorságot, kreativitást, egészséget, az önkifejezés szabadságát!

A megajándékozott sokféle izgalmas program és eredményes módszer közül választhat a kineziológia, a művészetterápia és a kreatív coaching eszköztárából.

A programok során növekszik az önbizalma, könnyebben valósítja meg az álmait, talán új célokat tűz ki, bátrabban tervez majd, és mindezek nyomán frissülnek kapcsolatai, és kinyílnak a lehetőségei. Azzá válhat, akivé mindig is akart: önmagává.

VÁLASSZ AZ AJÁNDÉKOK KÖZÜL!

 

 

Érzelmi évtervező

2019. december 30-án

Csak egy alkalommal – max. 10 főnek

Tarts velem egy különleges, érzelmi évtervezőre! Segítek neked, hogy felfedezd azt a célt, ami nem szorongat, hanem szárnyakat ad! Támogatlak, hogy felfedezd a belső erőforrásaidat, azt a motivációt és lendületet, amely egész évben kitart majd!

Felhagyunk azokkal az unalomig csépelt évtervezőkkel, amelyek elkészítése után, a megvalósítás mindig elmarad. Ha érezni tudod a változást, akkor meg is valósítod! Ezért a megérzéseinket és a belső hangunkat használjuk, hogy rátalálj a TE utadra!

Munkánk során az ALKOTÁS lesz az, ami megnyitja a kapukat legbelsőbb énünk, azt ALKOTÓ felé. Alkotás közben ugyanis – éppúgy, mint egy álomban – mélyebb tudatállapotba kerülünk. Elengedjük a kontrollt, és megtaláljuk végre a valódi utunkat.

Mit szólnál egy olyan évtervező workshophoz, ahol végre elengedheted magad, elcsendesedhetsz, és meghallhatod a saját belső hangodat - azt, amelyik arról beszél, hogy mi tenne Téged - nem a párod, nem a szüleid és nem a gyerekeid, hanem TÉGED - boldoggá?

Képzeld el, milyen érzés lesz úgy koccintani szilveszterkor, hogy tudod, életed egyik legjobb éve vár rád!

A tanfolyam ideje: 2019. december 30., 9:00 - 16:00 óráig.

Helyszín: Tata, CreativeCoaching Tréningterem, Agostyáni út 6.

A részvételi díj: 14.900 Ft

Ha ketten együtt érkeztek, mindketten 5000 Ft-os ajándékutalványt kaptok, amelyet a 2020-as CreativeCoaching programok valamelyikén válthattok be (pl. az Alkotó szabadság művészetterápiás programon).

Ezt a tréninget választod? A jelentkezés gombbal foglalhatsz rá helyet!

 

 

 

 

 

Jobb agyféltekés rajztanfolyam felnőtteknek (14+)

2019. december 27-28-29-én

Jobb agyféltekés rajztanfolyamunk nemcsak azért szuper ajándék, mert a résztvevők megtanulják, hogyan készíthetnek élethű, fotó minőségű, profi rajzokat! A különleges alkotási folyamat valójában gyengéd önismereti eszköz is. Az újfajta látásmód segít, hogy a munkában és magánéletben felmerülő problémáinkra egy más perspektívából tekintsünk, s felismerjük a megoldásukhoz szükséges, mindvégig bennünk szunnyadó erőforrásainkat is.

A tanfolyam egyik legfontosabb hozadéka az önbizalom: ha három nap alatt képes vagy eljutni a pálcikaembertől az élethű portréig, vajon milyen varázslatos képességek rejtőzhetnek még benned?

Ajándékozd meg magad - és szeretteidet - ezzel a különleges élménnyel, amelyet a két ünnep között már meg is tapasztalhattok!

A háromnapos tanfolyam ideje: 2019. december 27 délután és 28-29 egész nap.

Helyszín: Tata, CreativeCoaching Tréningterem, Agostyáni út 6.

A részvételi díj 30 000 Ft. Az ár tartalmazza az anyagköltséget - valamennyi képet haza lehet vinni a tanfolyam végén.

Ha ketten együtt érkeztek, mindketten 5000 Ft-os ajándékutalványt kaptok, amelyet a 2020-as CreativeCoaching programok valamelyikén válthattok be.

Olvass még a tanfolyamról!  

Ez a tréning lesz az ajándék? A jelentkezz gombbal foglalhatsz rá helyet!

 

 

Jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek (12-14 évesek)

2020. január 3-4-5-én

 

Emlékezetes karácsonyi ajándékot keresel? 

A jobb agyféltekés rajztanfolyam óriási kaland - és sikerélmény! A háromnapos tanfolyamon résztvevő 12-14 éves gyerekek felfedezhetik, hogy sokkal többre képesek, mint gondolnák magukról. Rajzolás közben észrevétlenül sajátítanak el olyan készségeket, amelyek segítik őket a tanulásban, problémamegoldásban, önismeretben. Az elmélyült munka fejleszti a koncentrációjukat, lecsendesíti az elméjüket, az elkészült valósághű képek pedig hatalmas önbizalmat adnak nekik. Három nap alatt eljutni a pálcikaembertől az élethű portéig szárnyakat ad a gyerekeknek!

A tanfolyamon tanársegédként Dr. Simon, a terápiás vizsla is részt vesz 🙂

Használjátok ki a téli szünet utolsó napjait, és töltődjetek fel még az iskolakezdés előtt!

A háromnapos tanfolyam ideje: 2020. január 3-4-5. egész nap, 9-16 óráig.

Helyszín: Tata, CreativeCoaching Tréningterem, Agostyáni út 6.

A részvételi díj 30 000 Ft. Az ár tartalmazza az anyagköltséget - valamennyi képet haza lehet vinni a tanfolyam végén.

Ha tesóval vagy legjobb baráttal/barátnővel párban jönnek a gyerekek, mindketten 5000 Ft-os ajándékutalványt kapnak, amelyet a 2020-as CreativeCoaching programok valamelyikén beválthatnak (pl. a nyári táborokban...)

Olvass még a tanfolyamról!  

Ez a tréning lesz az ajándék? A jelentkezz gombbal foglalhatsz rá helyet!

 

 

Személyes coaching alkalom

2020. során

 

Úgy érzed, valami személyesebbre vágyik? Nem vagy biztos benne, mi is a probléma, egyszerűen csak szeretnéd boldognak és kiegyensúlyozottnak látni? Esetleg sokat stresszel és jó lenne valahogy segíteni neki?

Ajándékozz neki egyéni coaching alkalmat!

Hívj, vagy írj emailt, hogy elküldhessem számodra az ajándékkártyát.  Az ajándékod összegét Te határozod meg!

A személyes coaching a legjobb ajándék? Katt a JELENTKEZÉS gombra!